Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Ce trebuie sa fac sa fiu multumita de mine insami?

Cu mana pe centimetru si cu piciorul pe cantar

 Important este ca tu sa fii multumita de felul cum arati. Eforturile mele au avut tocmai acest scop, deoarece buna dispozitie are o importanta capitala in cazul femeilor. Ele, primele, trebuie sa fie multumite privindu-se, pentru a fi agreabile celor care le inconjoara.

Ce mai trebuie sa fac ca sa fiu multumita de mine insami ?

— Raspunsul este usor, dar in acelasi timp dificil. Cred ca o silueta zvelta ofera multe satisfactii unei femei. Nu este chiar atat de simplu cum s-ar parea. E greu sa modelezi toate femeile dupa acelasi sablon. Inca din cele mai vechi timpuri, canoanele frumusetii au fost obligatorii, numai ca s-au modificat de la o epoca la alta. Un lucru este cert — cea care dicteaza a fost, este si va fi moda.Observind modificarile produse de-a lungul veacurilor in conceptul de frumusete „ideala  a siluetei feminine, am constatat prezenta unei trasaturi comune : totdeauna a existat criteriul proportionalitatil, echilibrul dintre inaltime si greutate, precum si dintre dimensiunile trans versale si longitudinale — la fel ca in arhitectura.

Modelul proportiilor perfecte il constituie o statuie descoperita in Milos, a carei virsta, apreciata de arheologi, este de 2 200 de ani?

 Daca-mi amintesc bine, cele trei principale dimensiuni ale frumoasei din marmura sint :

 • bustul 94 cm ;
 • talia 66 cm ;
 •  soldurile 96 cm.

In comparatie cu frumusetea antica, cea contemporana, exprimata prin dimensiunile lui Miss Univers din 1958, valabila si azi, pretinde :

 

 • bustul de 90 cm ;
 • talia de 60 cm ;
 • soldurile de 90 cm.

Diferenta este nesemnificativa, daca ne gindim ca aceste conceptii sint separate de 22 de veacuri.

As mai vrea sa stiu care este raportul ideal dintre greutate si inaltime ?

Pentru o inaltime de :

 • 155 cm — greutatea 53,5 kg si chiar mai putin ;
 • 160 cm — 57,5 kg ;
 •  165 cm — 61 kg ;
 • 175 cm — 65 kg.

In Franta, insa, de exemplu, raportul difera Normele frantuzesti impun ca femeia sa cintareasca 10 kg mai putin decit numarul centimetrilor care depasesc suta.

Exemplu: in cazul  60—10 = 50.

„Trebuie sa mananci pentru a trai si nu sa traiesti pentru a manca.

 In ce ne priveste, ar trebui sa ne amintim de aceste cuvinte intelepte ori de cite ori ne lacomim la ciocolata sau prajituri, mai ales daca exista predispozitie’ spre rotunjirea formelor.

— Cateva reguli:

 1. sa maninci la ore regulate si fara „suplimente* intre mese (o bomboana, o prajitura).
 2. numai linistea ne poate salva  si care e valabila si pentru cei care mananca. Dar nici un fel de enervare, nici o alta preocupare, nici un ziar, nici o revista — nimic. Buna dispozitie si linistea sint obligatorii in timpul mesei.
 3. Fara recorduri de viteza la inghitit Daca maninci fara graba, mestecand cit mai bine, iti ir.limperi foamea cu o cantitate mai mica de alimente si ti usurezi totodata digestia.Adevarul este, continua Ana, ca trebuie sa te impaci cu ideea ca buna functionare a tubului digestiv conditioneaza frumusetea femeii.In general, femeile nu stiu ca un aspect exterior estetic se datoreaza in buna masura starii organelor interne si, ca atare, se limiteaza doar la folosirea cremei si a altor produse cosmetice.
 4. Nu uita ca un ambalaj frumos nu garanteaza totdeauna calitatea continutului. „invelisul- femeii il constituie in primul rind epiderma, care presupune nu numai o intretinere exterioara, ci si una interioara. In acest sens este foarte recomandabila consumarea fructelor, a zarzavaturilor si a altor alimente bogate in vitamine. De’asemenea, sint foarte bune sucurile obtinute din legume, in functie de sezon (morcov, telinA. spanac, patrunjel etc.). O astfel de cura nu implica de cit bunavointa, caci nu este nici complicata, nici cosii sitoare.
 5. Și in alimentatie, ca si in viata, in general, este obligatorie pastrarea masurii — evitarea exceselor. in mod normal, un om sanatos nu trebuie sa excluda nici un aliment din meniul sau, adica este necesar sa-si asigure o hrana cit mai variata.in ceea ce priveste numarul meselor si volumul lor, este mai bine sa maninci de patru ori pe zi rezonabil, decit sa te ghiftuiesti de doua ori. Ultima masa nu trebuie sa depaseasca ora 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *