Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Alimentatia

Un rol deosebit de important in mentinerea starii de sanatate a pielii il are alimentatia. in primul rind, o alimentatie rationala, fara excese, este una dintre conditiile care concura la frumusetea tenului. Exista apoi o serie de alimente care pot fi daunatoare, in sensul ca ele pot favoriza sau declansa unele afectiuni cutanate. Exemplul cel mai elocvent de alimente care pot declansa boli de piele il constituie afectiunile alergice de origine alimentara. Teoretic, orice aliment poate fi „sensibilizat” pentru organism. insa in practica, exista alimente care dau mai frecvent sensibilizari, deci alimente cu o capacitate alergica mai mare, in timp ce alte alimente dau mai rar sau chiar numai in cazuri exceptionale dermatite alergice. Dintre alimentele renumite ca fiind alergizante mentionam : ouale, carnea de porc, pestele si, in special, capsunile etc.

Orice aliment insa poate deveni alergizant.

Orice aliment insa poate deveni alergizant. Astfel se pot intilni sensibilizari si la alte alimente : lapte de vaca, oaie, capra, bivolita, carne de miel, de oaie, de pasare, in special carnea de rata ; de asemenea, la unele vegetale ca : rosii, spanac, cartofi, sau citrice (lamii, portocale, mandarine, grepfruturi etc.). Exista persoane care prezinta intoleranta la zahar, iar consumul acestui aliment de catre persoanele respective determina dilatare a vaselor de singe si modificarea aciditatii pielii (pH-ului).

Este bine sa stiti ca unele alimente devin alergice numai dupa prelucrarea culinara sau dupa digerarea lor partiala. Se recomanda ca in asemenea cazuri sa consultati medicul specialist, care este singurul in masura sa indice tratamentul de la caz la caz.

O importanta influenta negativa asupra frumusetii tenului o au si bolile tubului digestiv, care, in general, se manifesta sub forma unor eruptii — unele trecatoare, altele de durata. De asemenea, tulburarile digestive, pe linga eruptii sau in afara de acestea, mai pot provoca si alte neajunsuri. De exemplu, din cauza unei digestii anevoioase pot aparea herpesul labial, pruritul pielii fetei etc.

Bolile de ficat si stomac produc de asemenea diferite reactii ale pielii

Bolile de ficat si stomac produc de asemenea diferite reactii ale pielii. Un rol deosebit de important in combaterea acestor boli il are alimentatia bogata in proteine, glucide, lipide, vitamine etc. Unele iritatii ale tenului, congestionarea, aparitia de cosuri sint, de cele mai multe ori, consecinte ale constipatiei — stare patologica in care scaunul survine cu dificultati, la intervale neregulate de timp, mai mari decit cele normale. Con- stipatia se datoreste unei incetiniri a peristalticii intestinale, unei diskinezii anorectale etc.

Se recomanda consultarea medicului specialist, in vederea stabilirii adevaratelor cauze care provoaca con- stipatia si a tratamentului adecvat. Carenta sau insuficienta unor vitamine din organism, in special a vitaminei A, care are rolul de a mentine integritatea si capacitatea de aparare a pielii, provoaca uscarea tenului si exfolierea lui.

Se recomanda o cura de alimente bogate in vitamina A {morcovi, varza, spanac etc.).

Estetica fetei este afectata si de unele tulburari in echilibrul hormonilor sexuali, care fac sa apara parul de prisos, acneea etc.

La unele femei apar in preajma menstruatiei unele tulburari, iar pielea ia parte activa la acestea. Starea seboreica se accentueaza, scotind la iveala o noua „recolta” de comedoane si cosuri, cu predilectie pentru barbie. Fluxul menstrual o data aparut, pare ca totul a intrat in normal, dar luna urmatoare aceasta stare se repeta mai accentuat, influentind mai mult estetica faciala.

Aspectul fetei este afectat si de unele tulburari ale echilibrului hormonal

Aspectul fetei este afectat si de unele tulburari ale echilibrului hormonal, deoarece exista o legatura intre factorii endocrini si piele. O dovada in acest sens este parul de prisos — hipertricoza. in privinta dezavantajului de ordin estetic, pe care il prezinta infatisarea unei femei cu mustati si barba, nu trebuie sa insistam. Imaginati-va doar ca, oricit s-ar stradui persoana in cauza sa estompeze prin machiaj parul de prisos de pe fata, nu ar reusi decit sa-si creeze o masca vulgara, care i-ar scoate si mai mult in evidenta ceea ce ar dori sa ascunda sau sa umbreasca cu ajutorul acestuia. in astfel de cazuri se recomanda consultarea, fara intir- ziere, a medicului endocrinolog, iar ca masura de ordin estetic se reclama, in orice caz interventia cosmeticienei, care, prin metode cosmetice, epileaza parul de prisos, dind fetei aspectul de feminitate, iar pielii, catifeare si stralucire.

cunoasterea naturii tenului

In scopul unei maochieri cu produse si preparate adecvate, este necesar sa se cunoasca mai intii natura tenului si caracteristicile fiecarui tip de ten in parte. Un produs pentru machiaj, un fard, o pudra etc. destinate unui ten uscat, daca sint aplicate pe un ten gras si invers, nu numai ca nu produc efectul estetic scontat, dar pot determina chiar efecte daunatoare tenului. Identificarea naturii tenului se face de regula la cabinetul de cosmetica. Metodele cele mai moderne de identificare sunt :

  • — Lupa simpla
  • — Lupa luminoasa
  • — Lupa fluorescenta
  • — Lampa Wood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *