Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Cele mai intalnite ingrediente din produsele de ingrijire a pielii

Cele mai intalnite ingrediente din produsele de ingrijire a pielii

Pe piata de profil exista o ambudenta de produse cu tot atat de multe ingrediente listate in formulele lor. In articolul de fata vom incerca sa detaliem si sa aducem in  prim plan cele mai utilizate ingrediente, respectiv cele mai titrate. Vom include aici si mult prea utilizatul acid hialuronic, care face in 90%  din cazuri parte din strategia de marketing.

AHA –ul sau alfa-hidroxizi-acizi

Aparent un termen mai mult chimic ori medical, acestia sunt des intalniti in produsele de ingrijire a pielii. Sub o alta forma, in aceasta categorie intra acidul citric, lactic, glicolic. Cremele ori lotiunile care au acest ingredient mentionat cel mai adesea vor fi promovate ca fiind destinate reducerii liniilor fine ori pentru atenuarea petelor pigmentare, respectiv a petelor cauzate de imbatranire. Ca si efecte adverse, vorbim despre iritatii si crearea unei sensibilitati ridicate la expunerea solara. Pentru a evita efectele adverse, se recomanda ca produsul sa aiba o concentratie de AHA de maxim 15%.

Retinol         

Arhicunoscut ca fiind ingredientul ce lupta contra ridurilor, retinolul vine la pachet si cu un arsenal de efecte adverse. Derivat din vitamina A, este ingredientul regasit in cremele de fata anti-imbatranire ori lotiunile cu acelasi scop. Daca ai un ten sensibil, atunci retinolul este un ingredient la care trebuie sa te raportezi cu scepticism. Nu este recomandat nici celor care au afectiuni ale pielii, precum ar fi cuperoza. Avand o structura moleculara mica, retinolul poate patrunde in subtraturile pielii, unde se gaseste colagenul, tocmai din acest motiv este si eficient, dand rezultate vibile. Ca principale efecte adverse vorbim de iritatii ori de eruptii cutanate.

Acid ascorbic

Acidul ascorbic este una dintre formele prin care vitamina C este incorporata in produsele de ingrijire a pielii. Exista si produse care contin derivate din vitamina C, care sunt de asemenea regasite in produsele de intretinere. Expunerea la razele UV, varsta, sunt cativa dintre factorii care fac ca sinteza de colagen sa se reduca, conducand intr-un final la aparitia ridurilor. Vitamina C este singurul antioxidant care s-a dovedit ca stimuleaza sinteza de colagel, reducand liniile fine, cicatricile si ridurile.

Acidul hialuronic

Popularitatea acidului hialuronic nu poate fi contestata. Fie ca vorbim de campanii abuzive de marketing, fie de produse care chiar au un aport in aspectul general pe care il aduce acidul hialuronic, acest ingredient necesita o analiza individuala. Cel mai adesea, daca printre ingrediente se regaseste acidul hialuronic se va regasi si vitamina C. Cele doua ingrediente sunt complementare. Acidul hialuronic propriu-zis nu ajuta decat la hidratare, asta deoarece are o structura moleculara care nu permite penetrarea pielii. Acidul hialuronic hidrolizat este cel care patrunde in tesutul superficial, asigurand o minima hidratare, dar daca se doreste rezultate precum cele de umplere a ridurilor, de fermitate si altele asemenea, atunci acest acid trebuie injectat in piele. Mai mult, dieta si fumatul pot afecta nivelul de acid hialuronic din corp, ceea ce inseamna ca nu e sufficient sa utilizezi produse care contin acid hialuronic, ci trebuie sa te ingrijesti si de conduita ta generala si alegerile pe care le faci.

Acidul lipoic

Mai putin cunoscut, dar cu siguranta intalnit mai ales in produsele anti-imbatranire, acidul lipoic este un puternic antioxidant. El ajuta la restructurarea pielii si la repararea tesutului afectat. Este cunoscut ca fiind un antioxidant universal deoarece este solubil atat in apa, cat si in ulei, ceea ce ii permite accesarea tuturor partilor unei celule. Datorita calitatii sale universale, acidul lipoic poate asigura cea mai buna protectie impotriva radicalilor liberi, daca este sa-l comparam cu alti antioxidanti. De asemenea, ajuta la diminuarea liniilor fine, precum si la redarea supletei si luminozitatii tenului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *