Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Vitamina B2 (Riboflavina)

Riboflavina este factorul termostabil din complexul B, ca si tiamina actioneaza in organism prin intermediul unor enzime regland metabolismul glucidic si protidic.

Surse alimentare de vitamina B2. Cea mai bogata sursa este drojdia de bere, apoi diverse organe (ficat, rinichi), carne, peste, oua, derivatele de cereale, legumele si fructele.

Deficientele in vitamina B2 se manifesta prin dermatita seboreica, scaderea rezistentei la infectii si intoxicatii, tulburari de vedere, hipervascularizatia corneei, dureri oculare, tulburari de deglutitie (disfagie), etc.

9. Vitamina B6(Piridoxina)

Vitamina B6 este larg raspandita in natura atat in regnul animal, cat si in cel vegetal. Piridoxina, ca si celelalte vitamine din complexul B actioneaza prin intermediul unor enzime regland metabolismul proteic, degradarea glicogenului, sinteza unor aminoacizi si a unor neurotransmitatori cum este serotonina.

Surse alimentare de vitamina B6: carne si derivate, peste, cereale si derivate, fructe, legume.

Necesarul de vitamina B6, este de aproximativ 2 mg pe zi.Un aport crescut este necesar in dieta bogata in carne, in reumatism si la administrare de anticonceptionale orale. Atentie trebuie acordata bolnavilor care sufera de diabet sau la cei care sufera de boala Parkinson.

Deficitul de vitamina B6 duce la tulburari neurologice caracterizate prin oboseala musculara, tulburari de mers, sindrom maniaco-depresiv, rezistenta scazuta la infectii.

Informatiile editate au caracter general si neexhaustiv de ordin medical, nefiind de natura sa inlocuiasca sub nicio forma asistenta/consultanta medicala de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *