Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Despre calorii

— Unele femei isi calculeaza zilnic in calorii alimentele cosumate, spuse Irena. Am o cunostinta care in fiecare seara aduna, sterge, adauga cifre. Explica-mi si mie in ce consta distractia.

— Cu placere ! Am sa incerc sa-ti dau citeva jaloane dupa modestele cunostinte pe care le-am acumulat din diferite lecturi.

Organismul uman, ca orice organism viu, trebuie aprovizionat cu substante nutritive, indispensabile functiilor vitale, substante care, metabolizate, furnizeaza energia necesara activitatii. Toate principiile nutritive (glucide, lipide, proteine, saruri minerale, vitamine) trebuie sa fie incluse in alimentatia zilnica. Compozitia calitativa a ali- montelor este obligatorie ; in ceea ce priveste cantitatea, ea poate fi rationalizata diferit. Omul nu mai actioneaza, din punct de vedere al mincarii. instinctual. In schimb exista o alta trasatura — lacomia. Trebuie sa recunoastem ca mincam cu placere ceea ce este pe gustul nostru, ca nu renuntam la mincarurile preferate, uneori mai picante dccit se recomanda. in sfirsit. am ajuns si la problema ( are te intereseaza, caloriile.

In primul rind trebuie sa stabilim ce reprezinta valoarea calorica a unui aliment. Valoarea energetica a unui produs se exprima in calorii (cal.). Valoarea calorica a unui regim zilnic trebuie sa varieze intre 2 500 si 5 000 kcal, in functie de natura activitatii individului (efortul fizic), de sex, virsta si de climat (rece sau cald).

Teoretic, s-a stabilit ca o femeie care eintareste 55 kg si traieste intr-o tara cu clima temperata are un consum energetic de aproximativ 2 300 kcal. La aprecierea necesitatilor s-a tinut seama de urmatoarele :

  • activitatea profesionala 8 ore, predominant in picioare ;
  • 8 ore de activitati diverse
  • 8 ore de somn.

Studiile au dus la concluzia ca cele 2 300 kcal sint suficiente pentru a face fata cheltuielilor energetice (calculul s-a facut pe 48 de ore). Deci, daca cineva consuma alimente cu o valoare calorica ce depaseste cheltuielile energetice, bilantul nutritiv sufera. Or, se stie ca bilantul In orice activitate economica trebuie sa fie zero. De la «insumarea excesiva a alimentelor si pina la inmagazinarea lor sub forma tesutului adipos drumul este scurt. In aceasta rezida secretul. Bineinteles, ti-am prezentat mecanismul schematic.

Unei femei care nu are o activitate fizica intensa ar trebui, dupa parerea specialistilor nostri, sa-i fie suficiente 2 000 kcal. Daca vrea sa slabeasca, trebuie sa reduca rational din numarul acestor calorii. Adica ceva mai putin dedt nevoile organismului, dar fara a afecta capacitatea lui de munca. Sint contraindicate reducerea caloriilor sub 1 200 si mentinerea unui regim hipocaloric mai mult de ilotift saptamini. in orice caz, o anumita norma trebuie mentinuta.

Consumul caloric creste chiar si intr-un mers obisnuit sl se accentueaza in timpul practicarii exercitiilor de gimnastica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *