Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Vitamina B1 (Tiamina)

Vitamina B1, este o vitamina hidrosolubila. Vitamina B1 are un rol important mai ales in metabolismul glucidic, aceasta este esentiala pentru producerea de energie, functionarea creierului si realizarea digestiei.

Surse alimentare de vitamina B1 sunt cerealele, leguminoasele, fulgii de ovaz, fasole uscata, linte, drojdia de bere precum si in viscere (ficat, inima, rinichi), unde se depoziteaza alaturi de alte vitamine din complexul B.

Practic nu se produce insuficienta in aceasta vitamina, deoarece painea contine o cantitate suficienta de tiamina.

Necesarul in vitamina B1 creste paralel cu schimburile energetice, intr-un regim acoperit cu predilectie de glucide, necesarul de vitamina B1, este mai mare decat intr-o alimentatie cu surplus de lipide, care au actiune protectoare asupra consumului acesteia.

Absorbtia vitaminei B1 este afectata de consumul de alcool, cafea medicamente antiacide si administrarea de estrogeni.

Deficitul de vitamina B1: duce la sensibilitatea musculara, lipsa poftei de mancare (anorexie), dureri oculare, iritabilitatea, scaderea concentratiei, furnicaturi in membrele inferioare si superioare, memorie deficitara, dureri gastrice sau constipatie.

Informatiile editate au caracter general si neexhaustiv de ordin medical, nefiind de natura sa inlocuiasca sub nicio forma asistenta/consultanta medicala de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *