Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Ce fel de apa sa bem la masa?

Pentru a inlocui apa ce se elimina zilnic este nevoie sa o introducem in organism fie ca atare, fie prin alimente. Se pune insa intrebarea ce fel de apa sa bem la masa, cea de la robinet sau o apa minerala. Prima, care nu contine substante minerale cu proprietati terapeutice speciale, poate fi bauta fara grija. Unele ape minerale care prin compozitia lor sint destinate tratamentului unor afectiuni patologice, vor fi baute la recomandarea medicului.

  • — Mersul pe jos nu trebuie exagerat pina la oboseala. O zicala din popor spune ca „mistuiri’ cu picioarele” deoarece mersul ajuta procesul de digestie, in adevar, cei care simt o greutate la stomac dupa masa sau care au tulburari digestive, se simt usurati daca merg pe jos citeva ore pe zi, plimbindu-se fara a obosi.
  • — Un defect al copiilor dar si al unor adulti… nu respiram suficient. Ce ne sfatuiesc specialistii? Trebuie profitat de orice prilej cind ne aflam in aer curat pentru a face citeva exercitii de respiratie, prin inspiratii profunde, oprirea aerului in piamini citeva secunde, apoi o expiratie prelungita. Cantitatea de oxigen preluata de singe din plamini si transportata in tot corpul devine mai mare, iar muschii respiratori se intaresc.
  • — Dintii au avut o mare valoare la toate popoarele. in cele mai vechi timpuri se credea ca barbatii au mai multi dinti decit femeile, pentru ca ar fi mai puternici, dupa cum se credea ca cei care au mai mult de 32 de dinti au asigurata o viata mai lunga. Unii socoteau dintii ca un simbol al agresivitatii, al dusmaniei, de unde si expresiile populare „a avea un dinte contra cuiva”… „a-si arata coltii” … „soare cu dinti” etc
  • — „Un dinte bolnav poate fi considerat o bomba cu explozie intirziata, care poate provoca daune la distanta41 (Ernesto Adler — medic stomatolog spaniol).
  • — „Cind ai dinti frumosi, ei par facuti pentru a zimbi, nu pentru a minca” (Andre Mirabeaux).
  • — Apa de levantica o putem realiza macerind tim p de 2 luni intr-un litru de alcool rafinat 500 g flori de levantica, dupa care filtram, obtinind o solutie tonifianta pentru frectii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *