Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Interzis pana la 3 ani

Stii care sunt alimentele care-i sunt interzise copilului pana la varsta de trei ani? Lista e destul de lunga, dar pentru sanatatea copilului tau ar fi bine sa tii cont de ea.

Asadar, pana la 3 anisori, micutul tau are interzis la carne de oaie si porc, nuci, alune, seminte, floricele de porumb, bomboane, jeleuri, guma de mestecat (pot provoca inecarea),  mezeluri, cremwursti, margarina, miere, alimente afumate.

Pestele poate fi dat dupa varsta de 1 an, insa doar daca este cumparat proaspat, nu congelat. In mancarea copilului cu varsta sub trei ani nu are ce cauta vegeta si alte produse cu conservanti (ketchup, chipsuri, sucuri carbogazoase), ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *