Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Cum se fac branzeturile

Pentru a obtine 10 kg de branza tare este nevoie, in medie, de 100 de litri de lapte. Procesul prin care aceasta se obtine are anumite principii de baza dar prezinta o mare varietate, concretizata in marea varietate a branzeturilor.

Laptelui i se adauga acid lactic sau anumite culturi de bacterii precum si cheag, pentru fermentare si coagulare.

Dupa coagulare, in cele mai multe cazuri, zerul este separat prin scurgere. Pentru o separare mai eficienta, laptele prins se incalzeste.

Prin presare, se obtine o materie prima cat mai concentrata precum si forma specifica. Unele sortimente de branza se pastreaza un timp in saramura si tot astfel se transporta spre vanzare. Pentru altele, insa, procesul nu se opreste aici.

De la alegerea laptelui si prelucrarea lui, pana la locul, modul si timpul de depozitare, toate acestea definesc tipuri si marci de branzeturi faimoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *