Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

Atentie la plantele medicinale!

In general, copiii nu agreeaza plantele medicinale. Desi acestea sunt considerate suplimente alimentare, se folosesc ca medicamente.

De altfel, luand Echinacea pentru a va proteja de o raceala este cam acelasi lucru cu a lua un antihistaminic sau decongestionant.

Exista multe persoane care cred ca produsele obtinute din plante nu fac rau copiilor. Nu este chiar asa. Din cauza ca plantele sunt suplimente alimentare, ele nu trebuie supuse acelorasi reguli rigide care se aplica pentru medicamentele eliberate cu sau fara reteta inainte de a fi lansate pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *