Parteneri

Daca doriti sa va inscrieti ca reprezentant Farmasi Romania atunci va asteptam sa va inscrieti pe situl firmei leader-Romania.ro . Compania Farmasi si-a deschis portile la noi in tara in 2019 si a intrat pe piata vanzarii directe de produse, prin recomandare. Farmasi este cunoscuta ca fiind o firma de top in domeniul cosmeticelor si a produselor de Make-up precum si a produselor de ingrijire persoanala.
Produsele sale sunt de top pe piata araba acolo unde traditia in utilizarea cosmeticelor impune pe piata doar producatori de make-up de traditie si cu pigmenti cosmetici de foarte buna calitate. Pe situl nostru veti gasi beneficiile de a fi reprezentant farmasi, veti putea rasfori catalogul Farmasi online pentru anul 2019 precum si veti citi date despre programul si pachetul de bun venit la intrarea ca lider in Clubul Farmasi.
Dupa inregistrarea pe site veti primi SMS cu datele de logare. La plasarea unei comenzi veti primi si Catalogul Farmasi si daca veti opta pentru, veti gasi in colet si pachetul de bun venit cu cele mai importante si mai iubite produse. Va asteptam

ananasul

  • Nu te lasa amagita de culoarea mai verde a cojii de ananas atunci cand il alegi de pe raft! Unele varietati sunt mai galbene, altele par mai… necoapte.
  • Alege fructul cel mai gustos in functie de miros: trebuie sa aiba o aroma tropicala, proaspata. Daca simti miros neplacut, nu cumpara.

  • Cand ajungi acasa, lasa ananasul sa stea la aer, la temperatura camerei, ca sa ii pastrezi gustul intact.

  • Ca sa ajungi la miezul gustos, taie intai varful si baza cu un cutit ascutit, apoi cojeste cu atentie “pielea” folosindu-te ca suport de o masa. indeparteaza si miezul fibros si taie bucatele din fruct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *